RapBlog

Rapgondolatok, rapcikkek, rapkritikák.

Kontakt

kriptha kukac freemail pont hu

Zenebolt

Rendelj raplemezeket! Előadó vagy zenekar neve:

Numero7 - Online Zenebolt

Hova küldjem a demómat

2009.05.04. 18:40 :: Rap.Blog.hu

 

"Kedves Kriptha!
 
Abban szeretném a segítséged kérni, hogy elkészült az első demom, és akkor most az lenne a kérdésem, hogy tudnál-e nekem egy nagy lemezkiadót ajánlani, akik kiadnák a cuccom? :-)))) Amúgy ezen a linken (...) meghallgathatod te is, de aztán nem ám lenyúlni a szövegem vagy a zeném mert még nincs levédve! :-DDDDDDD"
 

Kedves Címzett,
 
Letöltöttem a demódat, mind az öt számot, plusz azt a hatodikat, amit gondolom, az első remixének szántál. Nem kell aggódnod, mert sem a szöveged, sem a zenéd nem fogom lenyúlni. Az a 10-10 másodperc, melyet mindegyik trekk elejéből akár egy rituális öngyilkossági kísérlet előkészületéhez is használhatnék, nem volt elég arra, hogy Xanax nélkül eldöntsem... tulajdonképpen Te mi a kurva anyádat akarsz??
 
Életed ELSŐ demója: öt szám + egy "remix". (Remélem, látod az idézőjeleket, ugyanis remixelni nem úgy kell, hogy az eredeti 91 bpm-es szövegre rádobsz egy 93 bpm-es zenét, mert attól szétcsúszik az amúgysem túlságosan egyben lévő szöveged, de mindegy! Ez legyen a legkisebb gond.) Az lenne az ELSŐ kérdésem, hogy mit vársz az ELSŐ demódtól? Szerinted Rajtad kívül hányan vannak még ebben az országban, akik rappelnek? Elárulom, hogy legalább ezen ne kelljen gondolkodnod: több százan lehetnek. Ha körbenézel, majdnem minden pár fős társaságban van MINIMUM EGY valaki, aki valami ördögi belső késztetésre rappel. Feleslegesen, de ez is mindegy, most ezt is hagyjuk. Tehát TÖBB SZÁZAN VAGYTOK. Azt leszámítva, hogy a zenéd hamis, a szövegelési technikád pontatlan, csúszik, a rímeid sablonosan egyszerűek, a témáid alapján pedig egy debilre emlékeztetsz, aki 14 és fél évnyi élettapasztalatával a legnagyobb gettópatkány szuperemszínek képzeli magát, más baj nincs! Szerinted, amikor a hozzád hasonlókkal együtt több százan ILYENEK vagytok, MELYIK kiadó adná ki a lemeznek aligha nevezhető öt kis számocskádat??
 
Számomra az, aki eleve egy ilyen kérdést tesz fel, már elárulja szellemi szintjét. Miért van az, hogy akik 10-15 éve rappelnek - még mindig underground szinten -, nem teszik fel ezt a kérdést?? Miért nincs "kiadva" több száz rapper anyaga?? Miért van az, hogy akit mégis "kiadnak", azt nem a legelső demójával?? Miért én kérdezem ezt Tőled, miért nem Te Tőled?? Gondolkodtál ma már???

komment

Címkék: filozófia

süti beállítások módosítása