RapBlog

Rapgondolatok, rapcikkek, rapkritikák.

Kontakt

kriptha kukac freemail pont hu

Zenebolt

Rendelj raplemezeket! Előadó vagy zenekar neve:

Numero7 - Online Zenebolt

Bling Shop a bohócoknak

2007.12.28. 17:25 :: Rap.Blog.hu

Jól eltalálta a blingshop.hu, hogy miképp lehet pénzt kicsalni a raptársadalom legkönnyebben befolyásolható, tizenéves tagjaiból. Gyakorlatilag a tökéletes rapüzleti vállalkozást sikerült megvalósítaniuk: 50 Cent, Nelly, Usher, meg az összes többi nyálbuzi ékszereihez hasonlóakat árusítanak. A kis hülyéknek az úgysem tűnik fel, hogy míg a klippben fehérarany van és gyémánt, addig itt pár ezer Forintért csak bizsut vihetnek. Szépnek szép, meg nyilván jól mutat... legalábbis, a bohócokon. Ki az az idióta, szellemi fogyatékos, aki például grillz-t rendel? Elképzelni sem tudom, de egészen biztos akad majd pár, aki a legközelebbi össznépi rendezvényen alig győz majd mosolyogni, hogy láthassuk: ki is a ríl...

Tényleg nem értem. Lehet a "nagyokat" utánozni, példaképként tisztelni, szeretni... Nekem is sok kedvencem akad azok közül, akik ezeket a giccses ékszereket hordják ott kint. De attól, hogy Amerikában ez divatos, még nem biztos, hogy Magyarországon is jól fog állni (példánál maradva) a grillz a kis hülye fogain... sőt. Míg a nemrapper emberek amúgyis megvetéssel tekintenek az összes bőgatyás tinire, nem kellene tovább tetőzni az egészet ilyen szánalmas külsőségekkel.

Ébredjetek már fel, ez nem "lázadás". Nem lesz ettől egyikőtök sem különlegesebb az átlagnál. Semmi tiszteletet nem fogtok kivívni azzal, hogy utánozzátok a kintieket. Ami ott gyémánt-berakás, az itt csiszolt üveg - ott elképzelhetetlen összegekért veszik az ékszereket, itt néhány ezerért a bizsut kapjátok. Ettől lennétek különlegesek? A nagy lázadó rapperek, akik nem akarnak beépülni a tömegbe? Írjatok, rajzoljatok, faragjatok, táncoljatok, vagy nyerjétek meg a kerületi matekversenyt - ettől lesztek átlagon felüliek, nem néhány ezer Forinton vásárolt bóvliktól.

komment

Címkék: kellékek

süti beállítások módosítása