RapBlog

Rapgondolatok, rapcikkek, rapkritikák.

Kontakt

kriptha kukac freemail pont hu

Zenebolt

Rendelj raplemezeket! Előadó vagy zenekar neve:

Numero7 - Online Zenebolt

Amikor a hiphop.hu a Siska segítségével a spanyol viaszt...

2008.03.19. 18:43 :: Rap.Blog.hu

A hiphop.hu-ra a minap felkerült egy Siskával készült interjú. Elolvastam, mert kíváncsi voltam, hogy ez a paraszt vajon mennyit változott az utóbbi hónapok folyamán. Nem sokat. De ez most mindegy is, nem vártam el, csak reménykedtem!
 
Viszont! Az alábbi sorok igazán megleptek:
 
"-Hiphop.hu: Sokan hiányolják a Feenoocchiz és a Rímharcosok Klubja idején erősen favorizált pörgetős stílusod, viszont a tempó visszavételével sok szöveg letisztult, érthetőbb, és dominánsabb a mondanivalód is. Mennyiben más ez a mostani Siska, valamint várhatunk-e tőled a közeljövőben olyasmi verzéket, amiket a Pokol konyháján nyomattál?
-Siskafinuccsi: (...) Elkezdtünk pörgetősebb és nagyobb volumenű szövegeket írni, de ez inkább a technikára, mint sem mondanivalóra ment. (...) Ma már a tömör, tartalmas szöveg a lényeg nem a technika(...)"
 

Hát kibaszott nagy gratulációm mindkét félnek!! Végre, közel 5-6 éves pofázásom ugyan meghallgatásra nem talált, de sikerült rájönni, hogy a pörgős-hadarós, csak a technikázásra épülő rímek kutyaszart sem érnek, HISZEN... "(...) a tömör, tartalmas szöveg a lényeg nem a technika(...)"
 
Gratulálok! Látjátok gyerekek, ha egy hiphop.hu meg egy Siska leül filozofálni, még arra is rájöhetnek, amiről már 2002-ben azt mondtam, hogy szánalmas... hogy a technika a mondandó elé kerül... szánalmas... haver, ez szánalmas... pedig mekkora nagy hirdetője/reklámozója volt ennek a vonalnak mindkét fél! Örülök, hogy sikerült a spanyol viaszt... előbb-UTÓBB... röpke 5-6 esztendő elteltével... feltalálni.

komment

Címkék: itthon

süti beállítások módosítása