RapBlog

Rapgondolatok, rapcikkek, rapkritikák.

Kontakt

kriptha kukac freemail pont hu

Zenebolt

Rendelj raplemezeket! Előadó vagy zenekar neve:

Numero7 - Online Zenebolt

OSG 9

2008.09.03. 17:10 :: Rap.Blog.hu

 

Néha kell egy kis óezsgé. Azt úgy igényli az ember, mint teába a mézet, vagy diéta alatt a sajtburgert. Nem azért, mert ez a legjobb, vagy e nélkül nem bírná ki, vagy nem lenne más dolga... hanem mert kell ilyen is. Egy délután, ahol tétlenül bámulhatja a különböző (extrém)sport bemutatókat, élvezhet koncerteket, vagy szimplán szörnyülködhet embertársain. Vagy rögtönzött villáminterjút készíthet egy nem kifejezetten drága digitális fényképezőgéppel, torzító-recsegő háttérzajjal, Sub Bass Monsterrel:
 
 
 
Egy ilyen délutánon rengeteg mindenen el lehet gondolkodni. Például, hogy ezt a felvételt érdemes-e a RapBlog-on videóként közölni, vagy írásos formában kellene inkább közzétenni. Vagy venni kellene X százezerért egy használható kamerát? Vagy olcsóbbat? Vagy ne? Vagy de? Ugyanígy elgondolkodtató ez is:
 
 
 
Hogy vajh' mé' dohányzik egy 10 éves?? A nyári matekházi ekkora stresszhatást eredményez? Csak a cigi? Az segít? Nem sok rá az esély, de megtisztelő lenne számomra, ha anyuka a blogomon keresztül értesülne gyermeke életének eme titkos aspektusáról.
 
Újabb elgondolkodtató dolog, hogy miért kockáztatja az életét valaki egy MC Gőz pólóért? Illetve, ha azt többekkel együtt én is elkapom, akkor miért nem egyértelmű, hogy az az enyém? Miért kell Pistibarátomnak azzal a problémamegoldó tekintetével ráhümmögnie arra, aki nem engedi el azt a pólót, ami nekem ugyan nem kell, merthátmégis, bankba majd ebben megyek dolgozni, vagy mi, lent a teremben majd kérdezgetik, hogy mé MC Gőzbe' edzel, vagy mi? Az erőszak győzelme a józanész felett - így is mondhatnánk Pistibarátom megnyilvánulását, pedig én igazán igyekeztem szolidan felsorakoztatni tettlegesség-mentes érveimet ("ha elszakad, se neked, se nekem nem lesz, EZÉRT legyen csak az enyém.") Mindenesetre jó muri volt.
 
Mint ahogy az egész. Néha kell egy kis Akkezdet Phiai, egy kis NKS, vagy egy kis Gőz koncert. Igen, úgy szombat délután, ráérősbe', bólogatva, videózgatva.
 
 

komment

Címkék: koncert

süti beállítások módosítása