RapBlog

Rapgondolatok, rapcikkek, rapkritikák.

Kontakt

kriptha kukac freemail pont hu

Zenebolt

Rendelj raplemezeket! Előadó vagy zenekar neve:

Numero7 - Online Zenebolt

Milyen gyorsan tudsz fingani?

2010.02.15. 15:39 :: Rap.Blog.hu

avagy
Egy hírlevél margójára...

 
A magyar rapzene Backstreet Boys-a, tini lányok szexuális képzelgéseinek tárgya, az egyetlen hazai rapcsapat, melynek neve hallatán még édesapám is egy visszafogott, ám sokat sejtető, úgyis mondhatnám: megvető mosolyt ejtett, elkészítette legújabb videóklippjét! - Tájékoztat HÍRLEVÉLBEN a hiphop.hu.
 
Ez aztán a hírérték!
Egy szövegileg minden kreativitást mellőző, "hűbazmegatibbahmegajoekerkészítette, bár pont olyan, mint ezer másik" alapzenére felvett szám, mely klippileg a "ráteszünk" jegyében olyan svenkelési hibákat tartalmaz, mint például közelről (hogy minél zavaróbb legyen) balra el, majd ugyanazon az útvonalon jobbra visszahúzott képet, és még sorolhatnám... csak épp nem főiskolai média leckékről szeretnék most írni. Száz szónak is száz a vége: száz másik hasonló (vagy jobb) kategóriás magyar rappet mutatok, melyről a hiphop.hu soha nem küldött hírlevelet.
 
Ami nem baj! - Teszem hozzá gyorsan. Hiszen fárasztó lenne hetente ilyen színvonalú termékek apropóján konfettit szórni.
Akkor mégis mi a baj? - Teszed hozzá gyorsan. Áh, semmi, haggyadmá', épp, csak hangya-fanszőrzetnyi a kellemetlenség itt! Ha ugyanis ez nem a (méltán vagy nem méltán) híres Hősök (meg az NKS) lenne, + ha nem az űberkorrekt hiphop.hu hírlevelezné be, + ha gondolkodnál EGYÁLTALÁN: máris rájönnél, megint csak a szépen tálalt semmilyenséget eszed meg. Hiszen persze, hogy tetszik:
MERT Hősök,
MERT hiphop.hu,
MERT 0-tól 99 éves korig Te a legkönnyebben befolyásolható, tinédzser korosztályba tartozol.
 
Lefogadom, a látottak alapján már DC pulcsi után is sóvárogsz, hiszen miután a Zone Kft. új ügyvezetőjével a DC nem hajlandó tárgyalni, így a márka magyarországi disztribúciós jogait a Garage Store kapta meg, akik meg ráaggatják olyan rétegzenészekre, akik egy rétegen belül is csak egy réteget képviselnek, ergo marketing szempontokból most hurrá, az "underground" reppesek meg lettek fogva, épp csak ennél "globálisabban" kellene, lehetne, lehetett volna értékesíteni egy ennyire sikerre ítélt márkát, ha a Zone el nem... el nem... rontja.
 
Konklúzió: bármit látsz, ami Hősök, ami hiphop.hu
Vegyed! Egyed! Ne gondolkozz! Azt majd ők helyetted! - Te csak folyásolódj be, és buzulj a hírlevelekkel!

komment

Címkék: itthon

süti beállítások módosítása